Hvem er vi – og hvad kan vi?

Vi er Cameleon Creatives, og vi deler en brændende passion for at designe meningsfulde produktemballager og identiteter til fødevarer og andre FMCG-brands.

Som et af Danmarks mest specialiserede bureauer på vores felt kender vi tidens forbrugere. Forstår deres overvejelser og valg. Ved, at de er kræsne, krævende og kostbare. Og at det er præcis derfor, vi elsker dem. Elsker at de holder os skarpe og tvinger os til at tænke til kanten hver eneste dag. Til at tænke anderledes. Udfordre det konforme. Sikre, at vores kreativitet og design vækker følelser, nysgerrighed og lyst. At hver eneste løsning giver kundens produkt en unik stemme, får det til at stå ud i det fysiske eller digitale varespejl og sikrer det en plads i forbrugernes spotlight. Der, hvor opmærksomhed bliver til appetit, hvor appetit bliver til køb – og hvor køb bliver til stærke markedspositioner.

Vores ambitioner er tårnhøje, for os selv og for vores kunder. Derfor stræber vi hele tiden efter at perfektionere både vores processer, vores indsigt, vores udsyn og vores værdi. Det sidste måler vi i øvrigt ikke i timer og minutter. Men i effekt.

Som tankeledere møder vi vores kunder med flere kasketter. Den kloge. Den kreative. Den fremsynede. Og den udfordrende. Fordi vi ser det som vores mission at skubbe på. At få hver eneste kunde til at holde sig i front og holde sig i bevægelse.

Hver eneste tanke og handling er solidt forankret i vores unikke kultur, “Karma Cameleon”. Vi er derfor urokkelige i vores tro på fællesskabet, dedikationen, vildskaben, modet, nysgerrigheden og den omhyggelige professionalisme. Helt ned i detaljen. Ligesom vi tror på, at vores sans for humor og vores jordnære attitude gør det både nemt og rart at være vores kunde.

Vi er Cameleon Creatives – og vi får kreativt emballagedesign til at betyde noget. Mere.

Jose Sergio Cameleon Rodriguez

José Sergio Cameleon Rodríguez

Vores spanske kamæleon – selvfølgelig lavet af gammel emballage. Den er skabt af kunstneren Sergio Montero og har rejst 3.500 km fra Malaga til vores kontor.

Bonusinfo om kamæleonen som væsen

Kamæleonen overlever pga. af sine stærke instinkter. Den arbejder roligt, koncentreret og slår til på det rigtige tidspunkt. Den har en fantastisk evne til at tilpasse sig sine omgivelser, når de forandrer sig, og så er den en af de eneste, der formår at se i alle retninger på samme tid. Så ved du også det!