Som regel vil de fleste gerne se vores cases og ikke læse en lang smøre om vores histore, så her er den korte version. Vil du vide mere, så ring til Mark på 87 31 01 03 - han kan hele vores historie forfra og bagfra... og måske endda i søvne.

Cameleon Creatives A/S
Vi har eksisteret siden 1991. Helt fra start har vores hjerter banket for at skabe sublime, kreative og strategiske løsninger til vores kunder. Som et led i en fokuseringsstrategi har vi ad flere omgange revurderet vores eksistensberettigelse og afslebet vores idégrundlag. Det har vi gjort, fordi vi gerne vil være blandt de allerbedste i Danmark inden for enkelte discipliner. Derfor arbejder vi også hver eneste dag indædt på at blive bedre og bedre inden for de valgte områder. Vi vil til hver en tid bidrage til, at vores kunder opnår den optimale gennemslagskraft i markedsføringen - det kræver en samarbejdspartner, der er innovativ og kreativ og som følger med tiden. Det gør vi!

Uden mål kan man ikke score


Vi skal ikke være kreative for kreativitetens skyld eller for at vinde sølvhøns og forgyldte bananpalmer, der skal finpudse og pleje vores eget image. Vi skal være kreative for resultatets skyld. Vi vil bryde vanetænkningen og udvikle kreative og opsigtsvækkende kommunikationsløsninger og grafiske designs, som skiller vores kunders virksomhed/brand og produkter ud fra mængden. Investeringen i vores arbejde skal give et optimalt afkast for vores kunder i form af et loyalt kundegrundlag, øget vækst i omsætningen og en stærk positionering af brandet og produktporteføljen. Vores mål er først nået, når vores kunders er det.

Emballagedesign
Vores kærlighed er emballagedesign/produktidentiteter og vi har derfor vores helt særlige EMBALLAGE AFD. som udelukkende beskæftiger sig med emballagedesign til både food- og nonfood. Et godt og gennemtænkt emballagedesign gør hele forskellen, og det har stor betydning for, om varen kommer fra hylden eller køledisken og med forbrugerne hjem - det synes vi er vanvittig spændende, og vi tør godt sige, at vi er blandt de allerbedste i Danmark på dette område.

Du kan se et udvalg af vores arbejde inden for både emballagedesign, visuelle identiteter og meget mere i CASES

...og til slut lidt bonusinfo om kamæleonen
Kamæleonen overlever pga. af sine stærke instinkter. Den er en jæger, der konstant er på udkig efter sit næste bytte. Den arbejder roligt, koncentreret og slår til på det rigtige tidspunkt. Den har en fantastisk evne til at tilpasse sig sine omgivelser, når de forandrer sig, og så er den en af de eneste, der formår at se i alle retninger på samme tid. Så ved du også det!