Hvem er vi – og hvad kan vi?

Vi har eksisteret siden 1991 og helt fra start har vores hjerter banket for at skabe sublime, kreative og strategiske løsninger til vores kunder. Vi stræber altid efter at være blandt de bedste og har derfor undervejs i bureauets levetid løbende revurderet vores eksistensberettigelse. I 2008 blev det starten på vores nuværende strategi hvor vi er gået all in på emballagedesign og produktidentiteter. Det er et komplekst område at arbejde med emballagedesign, da forbrugerne bevæger sig hurtigt og reglerne er mange. Det kræver ekspertviden og lang erfaring – og det er vi stolte af, vi har.

Uden mål kan man ikke score

Vi vil ikke være kreative for kreativitetens skyld eller for at vinde sølvhøns og forgyldte bananpalmer, der skal finpudse vores eget image. Vi vil være kreative for resultatets skyld, bryde vanetænkningen og udvikle kreative designs, der skiller vores kunders produkter ud fra mængden. Investeringen i vores arbejde skal give et optimalt afkast for vores kunder – vores mål er først nået, når vores kunders er det.

Jose Sergio Cameleon Rodriguez

José Sergio Cameleon Rodríguez

Vores spanske kamæleon – selvfølgelig lavet af gammel emballage. Den er skabt af kunstneren Sergio Montero og har rejst 3.500 km fra Malaga til vores kontor.

Bonusinfo om kamæleonen som væsen

Kamæleonen overlever pga. af sine stærke instinkter. Den arbejder roligt, koncentreret og slår til på det rigtige tidspunkt. Den har en fantastisk evne til at tilpasse sig sine omgivelser, når de forandrer sig, og så er den en af de eneste, der formår at se i alle retninger på samme tid. Så ved du også det!