Kompetencer

Vi er et grafisk designbureau og har særlige kompetencer indenfor design af fødevareemballager og visuelle identiteter.

EMBALLAGEDESIGN

Valg af emballagedesign kan være afgørende for dit salg. Designet er noget af det sidste i forbrugernes købsproces, der bruges til at kommunikere og overtale dem til køb. Derfor skal det ikke bare være et pænt design. Det skal være velovervejet og i tråd med dit brand.

VISUEL IDENTITET

Det er væsentligt, også i fødevarebranchen, at brands har visuelle identiteter, som forbrugerne hurtigt kan genkende. I butikkerne bruger kunder ikke meget mere end 5 sekunder på at ”scanne” hylder og vælge den vare, de gerne vil have med hjem.

RENTEGNING

Rentegninger kræver disciplin, effektivitet og erfaring. Der er en masse regler, der skal følges og samtidig skal der tages hensyn til stansetegninger, trykteknikker og omkostningsoptimering. Der er faldgruber, man skal undgå og det kan vi hjælpe med qva vores mange års erfaring!

TRENDSPOTTING

Vi følger med i trends, for at kunne forstå forbrugerne i deres adfærd, forstå den rette måde at kommunikere på og for at kunne følge med i markedets udvikling. På den måde er vi altid godt klædt på til at designe et optimalt emballagedesign og være på forkant, så produkterne er klar på hylderne, når forbrugerne er klar til køb.

BRANDBOOK

En brandbook er et godt, strategisk værktøj, som først og fremmest kan bruges til at rydde op, og derefter kan det bruges til at implementere identitet og brandværdier i hele virksomheden fra top til bund, så alle i virksomheden lever brandet.

FOREDRAG

Vi deltager som foredragsholdere ved diverse events afholdt af blandt andre PEJ-gruppen, som er en måde for os altid at holde os opdaterede og være på forkant. Det mener vi er alfa omega mht. at designe det der rammer den rette målgruppe.

SPECIALISTER

Når det handler om emballagedesign eller visuelle identiteter (især i fødevarebranchen), så er det absolut en fordel at vælge et designbureau, der har specialiseret sig netop inden for denne niche. Vi har erfaringen til at undgå fodfejl og rådgive dig til de bedste løsninger.

Har du et projekt, som du tror, vi kan hjælpe med at løbe i mål? Ring til Mark på 87310103

Kontakt os på 87310103 eller mark@cameleon.dk

Mark Lyngaa Wegeberg

Mark L. Wegeberg,
Adm. direktør & kontaktchef