Charmerende visuel identitet til takeaway på Aarhus Ø

CHARM er en helt ny takeaway-restaurant på Aarhus Ø, der er specialiseret i sushi, sticks og thaimad. Der var brug for et logo og en tilhørende visuel identitet, som afspejler navnet – vi udviklede derfor et charmerende univers med et feminint touch, som både kommunikerer restaurantens thailandske og japanske rødder og samtidig passer ind i de hippe omgivelser på Aarhus Ø.

Kunde

CHARM

Opgave

Design af logo og visuel identitet til takeaway-restauranten CHARM

Kompetencer

Visuel identitet

Charm visuel identitet logo
Charm visuel identitet mood

Logodesign der afspejler den visuelle identitet

Med charme som udgangspunkt udviklede vi et logo, der først og fremmest består af en skål og en springende fisk, i en finurlig og charmerende stil, der trækker på inspiration fra især Japan, og som samtidig fremstår moderne og ungdommelig. Ligeledes er skrifttypen, der er valgt til logoet, afrundet og venlig og spiller godt sammen med illustrationsstilen.

I logoet gemmer sig også et par spisepinde, der indrammer ordet CHARM. Det samlede logos motiv underbygger, at det er en thai- og sushirestaurant og leder tankerne hen på friske råvarer. Derudover tager logofarverne udgangspunkt i det thailandske flags blå, røde og hvide farver, og sender dermed en hilsen til sit ophav.

Charm visuel identitet vindue
Charm visuel identitet stickers
Charm visuel identitet mood
Charm visuel identitet mood
Charm visuel identitet pose
Charm visuel identitet spisepinde

Er du interesseret i en mere uddybende beskrivelse af casen?

Kontakt os på 87310103 eller mark@cameleon.dk

Mark Lyngaa Wegeberg

Mark L. Wegeberg,
Adm. direktør & kontaktchef