Rentegning

Rentegning af emballager er en disciplin, der ikke må undervurderes. Det er vigtigt, du vælger en leverandør med den nødvendige erfaring, viden og akkuratesse. På den måde minimeres korrekturgange og risikoen for fejl, som kan være dyre. Vi er specialister og vi har rentegnet tusindvis af emballager, så vi kender til faldgruber og udfordringer med f.eks. meget små etiketter, komplicerede stanseforme og trykteknikker, pantmærkning og stregkoderegler. Vi sætter en ære i at være pernittengryn og jonglere med tekst og mærkningsordninger og deres respektive designmanualer og forsøger altid at optimere jeres økonomi ift. antallet af klicheer mv..

Vi rentegner RIGTIG meget!

Vi ser dit produkt som en helhed, og vi synes faktisk også, at dit produkt fortjener en grafisk flot bagside, som tager højde for både regler og design! Vi kan ofte levere rentegninger fra dag til dag, hvis der er behov for det. SÅ – med vores mange års erfaring med rentegning kan vi hjælpe dig med:

  • Rentegning af artwork og klargøring til tryk (med eller uden designmanual).
  • Kort og effektiv kommandovej, hvor du kan have den direkte kommunikation med grafikeren – vi sparer projektlederen væk.
  • Kommunikation med trykkeriet om optimering af både økonomi og kvalitet.
  • Arkivering af dine filer, så du til hver en tid kan vende tilbage med både små og store ændringer.

Skal du bruge mockups af dit rentegnede produkt?

Det er ikke altid nødvendigt at få taget dyre billeder hos fotografen, for at kunne dele et flot billede af dit produkt eller få dit produkt i avisen. Faktisk står etiketten oftest tydeligere frem på en mockup frem for på et packshot. Og det kan i mange tilfælde derfor godt betale sig, at få lavet en mockup istedet. Det kræver bare lidt snilde. Og det har vi. Vi laver ofte mockups til vores kunder, og langt størstedelen af vores cases er lavet med mockups. Se vores cases med mockups, eller tjek vores Instagram, hvor vi jævnligt deler billeder af vores cases.

Mangler du en skarp rentegner af din emballage, eller skal du måske have udarbejdet selve designet først?

Kontakt os på 87310103 eller mark@cameleon.dk

Mark Lyngaa Wegeberg

Mark L. Wegeberg,
Adm. direktør & kontaktchef