Ravigotte sauce – en klassiker

Med en rebranding af Cervera var målet at synliggøre nostalgien omkring Cerveras historie. Dette er blevet gjort ved genbrug af stærke, klassiske grafiske elementer i kombination med nye, så designet signalerer kvalitet, og noget der er unikt. Dette er også gældende for Ravigotten, en klassiker i Cerveras portefølje, og et velkendt produkt hos det modne segment.

Derfor var det vigtigt for os at udarbejde et redesign, der både er bagudskuende og genkendeligt, så de eksisterende brugere stadig vil kunne genkende produktet, samtidig med at give designet et mere moderne look, som også appellerer til et yngre segment.

Kunde

Cervera A/S

Opgave

Emballagedesign til Cerveras klassiker, Ravigotte.

Kompetencer

Emballagedesign

Nyt design med historiske aner

Den modne generation vil nok kunne huske det velkendte design Ravigotten havde, så derfor skulle elementer fra dette bibeholdes. Heriblandt prikkerne og ikke mindst den ikoniske opstilling af navnet Ravigotte Sauce i den stærke røde farve.

Samtidig var det vigtigt for os, at Ravigotten ikke blev helt sin egen, men en del af Cervera-familien, således den berømte røde tråd fastholdes på tværs af produktkategorierne og så Cerveras produkter generelt bliver lettere at genkende.

Læs mere om hvordan vi har udarbejdet Cerveras CVI.

Cervera Ravigotte Sauce - Piquant til fisk - Cameleon Creatives
Cervera Ravigotte Sauce - Emballagedesign - klassisk og piquant - Cameleon Creatives
Cevera Ravigotte Sauce - Klassisk og guldlåg - Cameleon Creatives

Et redesign handler ikke bare om at kreere et moderne design. Jeres særlige identitet skal være med. Vil du høre mere?

Kontakt os på 87310103 eller mark@cameleon.dk

Mark Lyngaa Wegeberg

Mark L. Wegeberg,
Adm. direktør & kontaktchef