Emballagedesign til premium mixer baseret på fermenteret birkesaft

Dette emballagedesign er udviklet for ÖselBirch. En estisk familievirksomhed grundlagt i 2016, der tilbyder et økologisk udvalg af plantebaserede produkter baseret på birkevand. Tapning og indtagelse af birkesaft har længe været en tradition i Estland. Stifternes bedstemor havde tidligere udviklet en måde at øge saftens holdbarhed ved at fermentere den, og derfor var den allerførste produktlinje baseret på fermenteret birkevand, inspireret af deres bedstemor. Siden er porteføljen vokset og omfatter nu også ikke-fermenteret birkevand samt kosttilskud med birkesaft mv.

Kunde

ÖselBirch

Opgave

Emballagedesign til premium mixer baseret på birkesaft

En holistisk tilgang til sundhed

Forbrugerne har fået en mere holistisk tilgang til sundhed med et stort fokus på krop og sind og forbrugerne ønsker ikke kun “clean labels” men også gennemsigtighed i hele forsyningskæden, så de kan sikre sig, at produktet er etisk produceret og sundt at indtage for både krop, sind og miljø. Alt dette er vigtige nøgleord for ÖselBirch, der opsamler deres birkevand bæredygtigt for at sikre, at de samme træer kan tappes i flere år. Selvom det er mere omkostningsfyldt, holder det træerne i live for yderligere CO2-optagelse. Køber man ÖselBirchs produkter, understøtter man Plant-for-the-Planet.org, der planter nye træer. Det er 100% økologiske ingredienser, så du kan nyde den med rigtig god samvittighed.

Den ultimative mixer til den moderne connoisseur

Målgruppen er den moderne connoisseur og salgskanalerne er pt specialhandlen i bl.a. Tyskland og derudover via ÖselBirchs website. Mixeren har en unik smagskombination og er alkoholfri. Og det er op til dig, hvilken slags alkohol eller alkoholfri drik du vil blande med den. Eller måske vil du slet ikke blande den, men blot nyde den som en læskedrik. 

Varianter

Ligenu er følgende smagsvarianter på markedet:

  • Birk+Rabarber
  • Birk+pebermynte+lime (‘mojito’)
Premium mixer birkesaft emballagedesign

Er du interesseret i en mere uddybende beskrivelse af casen?

Kontakt os på 87310103 eller mark@cameleon.dk

Mark Lyngaa Wegeberg

Mark L. Wegeberg,
Adm. direktør & kontaktchef