Vintage design til perler af tang
Tang, som på engelsk hedder sea-weed (hav-ukrudt), har i mange år blot været opskyl på stranden og ikke mange har værdiget det et blik. Det har været en overset ernæringskilde i vesten, men NU buldrer det frem. Og med et stadig større fokus på super foods vinder tang fortsat mere og mere hyldeplads i supermarkederne – tangsalat, tangakvavit, tangpesto, tangchips, tangsennep og nu også dette nyskabende produkt: Tangperler med en fin ydre skal af tang og en velsmagende midte af særligt udvalgt italiensk balsamico, italiensk citronsaft eller japansk soya.
Og hvordan kobler man så hav-ukrudt, der har været en del af vores verden i hundredvis af år sammen med en lille, fin og helt nytænkende ingrediens, der tager mad til nye højder? Vi valgte at lave et vintage design, der både skuer bagud og fremad. Næste udfordring var den meget lille facing…
Kunde
Tanghuset – Jens Møller Products
Opgave
Udvikling af design til serie af tangperler
Kompetencer
Sådan introducerer man et helt nyt produkt på meget små etiketter
Med ekstrem lille facing og tre forskellige varianter med forskellige anvendelsesmuligheder har fokus i designet været at sikre differentiering, masser af stemning og en kort og præcis information om produkternes forskellige muligheder.
3 varianter og et hav af anvendelsesmuligheder
Lemon Pearls:
Flydende kerne af italiensk citronsaft. Et hit til diverse fiskeretter, desserter, drinks og salater. Prøv dem f.eks. på din wienerschnitzel, i din citronfromage eller i din gin & lemon.
Balsamico Pearls:
Flydende kerne af balsamicoeddike fra Modena i Italien. En intens og koncentreret og sødmefuld smag. Prøv dem f.eks. i din tomatsalat, til dine jordbær eller til fiskeretter.
Soya Pearls:
Flydende kerne af japansk soya. Tilfører dine retter en lækker, saltet smag. Prøv dem f.eks. til sushi og i diverse salater.
Har du også en lille facing, der giver udfordringer eller har du et nytænkende produkt der skal kommunikeres ud til dine kunder?
Kontakt os på 87310103 eller mark@cameleon.dk
Mark L. Wegeberg,
Adm. direktør & kontaktchef