Projekbeskrivelse

Vintage design til perler af tang

Tang, som på engelsk hedder sea-weed (hav-ukrudt), har i mange år blot været opskyl på stranden og ikke mange har værdiget det et blik. Det har været en overset ernæringskilde i vesten, men NU buldrer det frem. Og med et stadig større fokus på super foods vinder tang fortsat mere og mere hyldeplads i supermarkederne – tangsalat, tangakvavit, tangpesto, tangchips, tangsennep og nu også dette nyskabende produkt: Tangperler med en fin ydre skal af tang og en velsmagende midte af særligt udvalgt italiensk balsamico, italiensk citronsaft eller japansk soya.

Og hvordan kobler man så hav-ukrudt, der har været en del af vores verden i hundredvis af år sammen med en lille, fin og helt nytænkende ingrediens, der tager mad til nye højder? Vi valgte at lave et vintage design, der både skuer bagud og fremad. Næste udfordring var den meget lille facing…

Kunde

Tanghuset – Jens Møller Products

Opgave

Udvikling af design til serie af tangperler

emballagedesign tanghuset Pearls tang Cavi-art miljoe
emballagedesign tanghuset Pearls tang Cavi-art citron

Sådan introducerer man et helt nyt produkt på meget små etiketter

Med ekstrem lille facing og tre forskellige varianter med forskellige anvendelsesmuligheder har fokus i designet været at sikre differentiering, masser af stemning og en kort og præcis information om produkternes forskellige muligheder.

3 varianter og et hav af anvendelsesmuligheder

Lemon Pearls:

Flydende kerne af italiensk citronsaft. Et hit til diverse fiskeretter, desserter, drinks og salater. Prøv dem f.eks. på din wienerschnitzel, i din citronfromage eller i din gin & lemon.

Balsamico Pearls:

Flydende kerne af balsamicoeddike fra Modena i Italien. En intens og koncentreret og sødmefuld smag. Prøv dem f.eks. i din tomatsalat, til dine jordbær eller til fiskeretter.

Soya Pearls:

Flydende kerne af japansk soya. Tilfører dine retter en lækker, saltet smag. Prøv dem f.eks. til sushi og i diverse salater.

emballagedesign tanghuset Pearls tang Cavi-art soja
emballagedesign tanghuset Pearls tang tang miljoe
emballagedesign tanghuset Pearls tang bro
emballagedesign tanghuset Pearls tang Cavi-art balsamico

Har du også en lille facing, der giver udfordringer eller har du et nytænkende produkt der skal kommunikeres ud til dine kunder?

Kontakt os på 87310103 eller mark@cameleon.dk

Mark Lyngaa Wegeberg

Mark L. Wegeberg,
Adm. direktør & kontaktchef