Design til dressing med ren natur

Honning er ikke bare til at komme i din te, når du er forkølet. Honning kan bruges i mange forskellige sammenhænge: På dit brød, i din smoothie, som topping på din morgenmad, når du bager eller i din dressing – men nu slipper du for selv at skulle mikse din dressing med honning – det har Jakobsens allerede gjort for dig.

Det handler om convenience, hvor Jakobsens dressinger kommer forbrugeren til undsætning. Der findes efterhånden mange snittede salater, som er lige til at hælde i en skål og servere, og med Jakobsens dressing ovenpå bliver det ikke meget nemmere. Ren natur, nemt og lækkert!

Kunde

Jakobsens A/S

Opgave

Emballagedesign til dressinger

emballagedesign JAK dressing sennep urter
emballagedesign JAK stemning salat

Design med fokus på smagen

Smagen er noget af det, som forbrugerne prioriterer højt, når de handler, og netop derfor er smagsvarianten placeret højt i designhierarkiet, og er det første man ser i designet. Vi har valgt illustrationer, som giver en visuel hurtig afkodning af ingredienserne. Samtidig er der valgt en label, som ikke fylder for meget om på siderne, hvilket giver plads til masser af indkig, så forbrugerne også kan se ingredienserne i selve dressingen.

En følelse af noget naturligt og hjemmelavet

Papiret er ubestrøget, hvilket giver et indtryk af noget naturligt, hjemmelavet og ikke mindst en fornemmelse af kvalitet. Jakobsens dressinger er til en målgruppe, der interesserer sig for madlavning, men som ikke altid ønsker/har tid til at lave alt fra bunden. Derfor var det vigtigt at tydeliggøre dressingernes smag og samtidig inspirere til nye retter. Dette blev gjort ved at tilføje en beskrivende tekst om smagen samt en anbefaling til de mange forskellige retter og muligheder, der følger med dressingerne.

emballagedesign JAK stemning salat
emballagedesign JAK dressing tomat chili
emballagedesign JAK dressing familie
emballagedesign Jakobsens logo planter

Er du interesseret i en mere uddybende beskrivelse af casen?

Kontakt os på 87310103 eller mark@cameleon.dk

Mark Lyngaa Wegeberg

Mark L. Wegeberg,
Adm. direktør & kontaktchef