Synergieffekter i emballagedesign til Cervera Sauce-serie

Cervera saucerne inkluderer produkter lige fra ketchup til dressing til relish og ikke mindst til Ravigotte Sauce.

Ravigotte Saucen er et af Cerveras ikoniske produkter inden for det salte køkken, og har været det igennem mange år. Af den årsag blev Ravigotten udgangspunkt for redesignet af hele denne sauce-kategori.

Kunde

Cervera A/S

Opgave

Emballagedesign og rentegning af sauce-serie

En sauce-serie med genkendelighed

Vi ønskede at skabe en genkendelighed for sauce-serien, således de øvrige produkter i serien, kunne drage synergieffekter af den velkendte Ravigotte. En strategi, der spreder kendskabet til resten af sortimentet i dybden, idet alle Cerveras saucer er af samme høje kvalitetsniveau som Ravigotte Saucen har.

Dette skabes ved at redesignet af serien er baseret på Ravigotte Saucens velkendte detaljer i sit produktnavn, der tangerer til at være blevet et subbrand.

Yderligere ved at hælde alle saucerne i ensformige glasflasker, skabes der også en hurtig genkendelighed.

Flasker har fået guldlåg påført Cerveras emblem, hvilket er gennemgående på tværs af produktkategorierne, der også indeholder marmelader og læskedrikke.

Derudover har de alle dét til fælles, at etikettypen samt formen er med til at skabe den røde tråd på tværs af produktkategorierne. Vil du læse mere om, hvordan vi har skabt den stærke sammenhæng i Ceveras sortiment, kan du læse om deres CVI her.

Cervera sauce-serie - Ketchup til burger - Cameleon Creatives
Cervera emblem og logo på låg og flaske - Emballage design - Cameleon Creatives A/S
Cervera Sauce-serie - Mangodressing i sandwich - Cameleon Creatives
Cervera Sauce-serie - Samlet i farver - Cameleon Creatives

Spiller jeres design sammen på tværs af produktkategorier? Kontakt os for at finde frem til hvad den bedste løsning vil være for jer.

Kontakt os på 87310103 eller mark@cameleon.dk

Mark Lyngaa Wegeberg

Mark L. Wegeberg,
Adm. direktør & kontaktchef